WHO AM I?

Many of you have requested another quiz. So, here goes. See if you can discern the identity of the famous person described below. I tried to give reasonable hints, although some may prove to be difficult.

1. Rapper and acting role in “Charlie’s Angels.” My real name is James Todd Smith.

a. Jay Z
b. Tupac Shakur
c. LL Cool J
d. Fitty Cent

2. Prussian statesman credited with unifying Germany.

a. Otto Von Bismarck
b. King Wilhelm I
c. Kaiser William I
d. Count Metternich

3. Renowned vaudeville straight-man from Asbury Park, NJ.

a. William Abbott
b. Dick Martin
c. Bob Hope
d. Bing Crosby

4. “I’d rather be in Philadelphia.

a. Charlie Chaplin
b. Lou Costello
c. Totie Fields
d. WC Fields

5. Fifteenth President of the US. Only bachelor, and only one from PA.

a. Andrew Jackson
b. James Buchanan
c. William Henry Harrison
d. Andrew Johnson

6. English monarch with longest reign.

a. Elizabeth I
b. Elizabeth II
c. Queen Victoria
d. King Henry VIII

7. Defeated Napolean at Waterloo.

a. Admiral Lord Nelson
b. Sir Walter Raleigh
c. Lord James
d. Lord Gladstone

8. The first horse to win the Triple Crown.

a. Silky Sullivan
b. Sir Barton
c. Citation
d. Much Macho Man

9. Member of “Rat Pack” from Steubenville, OH.

a. Sammy Davis, Jr.
b. Joey Bishop
c. Don Rickles
d. Dean Martin

10. Best selling author of horror and suspense novels from Maine. Also, a big Red Sox fan.

a. Stephen King
b. Dean Koontz
c. James Patterson
d. Brad Thor

11. Ne’er do well actress from Long Island.

a. Elizabeth Taylor
b. Lindsay Lohan
c. Sandra Bullock
d. Emma Watson

12. Entertainer known for frugality.

a. Jackie Gleason
b. George Burns
c. Jack Benny
d. Jackie Mason

13. TV personality best known as co-host of “Today Show.”

a. Norah O’Donnell
b. Hugh Downs
c. Regis Philbin
d. Brit Hume

14. AKA “The Merchant of Venom.”

a. Rodney Dangerfield
b. Jack E. Leonard
c. Alan King
d. Don Rickles

15. Best known as the “Lone Ranger.”

a. James Arness
b. Hoot Gibson
c. Clayton Moore
d. Chuck Connors

16. Only US President elected to two NON-CONSECUTIVE terms.

a. Grover Cleveland
b. James K. Polk
c. Teddy Roosevelt
d. Samuel Tilden

17. Late night TV host who got his start on “xxxxx Cellar.”

a. Jack Paar
b. Jay Leno
c. Johnny Carson
d. Steve Allen

18. “Casablanca” actor who frequently portrayed sinister characters.

a. Humphrey Bogart
b. Peter Lorre
c. Claude Raines
d. Lon Chaney, Jr.

19. Producer and director of films and tv shows who directed “Jaws” and “Duel.”

a. Ken Branagh
b. Robert Mandel
c. James Cameron
d. Steven Spielberg

20. Host of “GE Theatre” and “Death Valley Days.”

a. Garry Moore
b. Arthur Godfrey
c. Ronald Reagan
d. Ed McMahon

ANSWERS: 1. (c), 2 (a), 3. (a) (better known as “Bud.”), 4. (d), 5. (b), 6. (c), 7. (a), 8. (b), 9. (d), 10. (a), 11. (b), 12. (c), 13. (b),
14. (d), 15. (c), 16. (a), 17. (c), 18. (b), 19. (d), 20. (c)

CONCLUSION

Please let me know how you did.

Advertisements

2 thoughts on “WHO AM I?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s